1

PREDSTAVLJAMO VAM

PUNJAČ ZA ELEKTRIČNA VOZILA ‘GAC’

Jednostavan, jeftin, te nudi punjenje na standardnim instalacijama (trofazna struja), bez posebnih dozvola i slično.

Punjač GAC koristi se veoma jednostavno – samo se uključi u auto i radi. Nema potrebe za komplikovanim pokretanjem jer GAC sam komunicira sa automobilom i – počinje punjenje…

GAC je opremljen RCD zaštitom i osiguračima, tako da nisu potrebna dodatna ulaganja, jer je sistem bezbednosti ugrađen u punjač.

Glagolov punjač GAC je AC punjač koji osvaja na prvi pogled i štedi novac, kako investitoru tako vlasniku električnog vozila, koji želi spojiti ugodno s korisnim.

GAC je nagrađen glavnom nagradom na Sajmu Tehnike u Beogradu za najbolju inovaciju.

Što se tiče daljeg razvoja GAC-a, u procesu je dodavanje interneta u svaki pojedinačni punjač, što bi omogućilo monitoring potrošnje struje svakog uređaja u svakom trenutku (za neke modele naplate struje je ovo najbolji način).

Idealan je za brojna mjesta. Od kampova, hotela, marina do autoplinskih punionica, benzinskih pumpi, izletišta, restoranskih parking mjesta, trgovačkih i poslovnih centara, biciklističkih staza itd.

Proizvode GAC karakteriše neosporiv kvalitet, dugotrajnosti, jednostavna instalacija i atraktivan dizajn.

Ekipa sastavljena od 12 mladih inženjera koja se bavi istraživanjem i razvojem, nastala je bez “veza” i bogatih roditelja, investitora i sličnog, isključivo čistim danonoćnim radom i zalaganjem.

Naravno, vrlo rado bi ušli i u zajednički poduhvat s nekim investitorom, na primjer za razvoj nove platforme za punjenje, ili nešto skroz drugo (o tome na prezentaciji!). Nude usluge mašinstva svake vrste, razvoja elektronike i pisanja softvera raznih namjena i nivoa kompleksnosti. Cilj je da razvoj cijelog proizvoda može da se dogodi na jednom mestu, lako i čak povoljno.

Po prvi put van Beograda i Srbije, predstavljmo Vam GAC za naftne i plinske kompanije, gradove, općine, trgovačke i poslovne centre, hotele, kampove, izletišta, restorane…

INOVATIVNI TIM IZ BEOGRADSKOG „GLAGOLA“
STOJI VAM NA RASPOLAGANJU U BRČKOM 5. 3. 2024.

www.glagol.rs